Recuperarea sportivă

Este un proces de tratament și reabilitare conceput special pentru sportivi, pentru a-i ajuta să-și depășească accidentările, să-și optimizeze performanțele și să revină la nivelul lor maxim de funcționare. La SwissMed Clinic, oferim o gamă variată de servicii de recuperare sportivă, personalizate pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor individuale ale fiecărui sportiv.

Evaluăm atent condiția fizică, tipul de activitate sportivă, nivelul de performanță și obiectivele individuale, pentru a elabora un program eficient de recuperare, care să sprijine performanța și să prevină recidivele.

Terapii avansate și tehnologii moderne

În cadrul recuperării sportive, utilizăm terapii avansate și tehnologii moderne pentru a accelera procesul de vindecare și pentru a îmbunătăți performanța. De la terapia manuală și masajul sportiv, până la recuperarea prin mișcare asistată de tehnologie, precum Huber 360 Evolution și tehnici de recuperare post-chirurgicală, oferim un spectru complet de tratamente pentru a ne asigura că sportivii noștri sunt în cea mai bună formă.

Scopul SwissMed Clinic nu este doar de a trata accidentările, ci și de a preveni apariția acestora și de a optimiza performanța sportivilor.

Echipa medicală

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Medicină Sportivă și Medicină Hiperbară

×

Medic specializat în Ozonoterapie și Oxigenoterapie 

×

Medic Primar Medicină Fizică Și Reabilitare

×

Medic Primar Chirurg Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

×

Solicită o programare prin e-mail