Drenajul limfatic

drenaj limfatic Bucuresti

Drenajul limfatic

drenaj limfatic

Drenaj Limfatic

Drenaj limfatic –  esențial în eliminarea toxinelor și a deșeurilor din organism. Pentru a îmbunătăți sănătatea acestui sistem vital, SwissMed Clinic îți pune la dispoziție tratamente sigure și eficiente, realizate cu aparatură de ultimă generație. 

Lymphastim oferă o formă de masaj blând bazată pe principiul presoterapiei pneumatice. Această terapie inovatoare este recomandată într-o varietate de afecțiuni, inclusiv umflături post-traumatice și post-chirurgicale, limfedem și sindromul picioarelor grele.

Lymphastim aplică presiune controlată asupra membrelor și a altor zone ale corpului. Această presiune pneumatică (drenaj limfatic) stimulează mișcarea fluidelor limfatice, ajutând drenajul și eliminarea eficientă a toxinelor. Terapia se realizează printr-un proces secvențial, în care presiunea este aplicată în mod ritmic și periodic, urmată de relaxare.

drenaj limfatic bucuresti

Beneficiile drenajului limfatic cu Lymphastim:

Unul dintre avantajele notabile ale terapiei Lymphastim este siguranța sa. Este o terapie non-invazivă și nechirurgicală, care nu necesită medicamente sau substanțe chimice. Dispozitivul Lymphastim este 100% sigur și este aprobat de FDA, fiind utilizat pe scară largă în recuperarea sportivă, medicina de prevenție și în ameliorarea durerilor.

Lymphastim poate fi integrat într-un plan de tratament mai larg sau utilizat ca terapie independentă. La SwissMed Clinic, terapeuții specializați vor ajusta setările și presiunea în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient, stabilite în prealabil de către un medic în cadrul unui consult de specialitate.

Drenaj limfatic pentru pacienții oncologici

Acest tip de terapie sprijină și îmbunătățește calitatea vieții în timpul și după tratamentele oncologice, precum radioterapia și chimioterapia (acestea acelerează acumularea de lichid în țesuturi, determinând edemul). Drenajul limfatic ajută la reducerea edemelor, îmbunătățirea fluxului limfei și eliminarea substanțelor toxice din organism. Astfel, sistemul imunitar este susținut și poate reduce riscul de infecții asociate tratamentelor oncologice.

Pacienții oncologici pot experimenta dureri și disconfort în zonele tratate, iar prin drenajul limfatic se reduce presiunea asupra țesuturilor, ceea ce diminuează senzațiile neplăcute. Pentru pacienții care au trecut prin intervenții chirurgicale de îndepărtare a ganglionilor limfatici, această terapie poate facilita recuperarea, prevenind și reducând riscul de apariție a limfedemului.

Prețuri

Solicită o programare prin e-mail