Dr. Daniel
HUDICI

Cu o experiență solidă și o expertiză remarcabilă, Dr. Virgiliu-Daniel Hudici este un medic cu specializare în medicina sportivă și medicina de familie, însoțită de competențe în domeniul medicinei hiperbare.

Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Dr. Hudici s-a dedicat în mod special diagnosticării, tratării și prevenirii patologiilor legate de sport și activități fizice.

Cu o înțelegere profundă a nevoilor pacienților săi, el pune accent pe prevenție și tratament personalizat, ajutându-i să atingă performanța și să mențină sănătatea optimă.

Pe lângă expertiza sa în medicina sportivă, Dr. Hudici se evidențiază prin competențele sale în medicina hiperbară. Această ramură fascinantă a medicinei utilizează oxigenul sub presiune pentru a trata o gamă largă de afecțiuni. Datorită cunoștințelor solide în acest domeniu, Dr. Hudici abordează cu succes probleme de sănătate precum rănile de la nivelul țesuturilor moi, intoxicațiile cu monoxid de carbon și multe altele.

Dedicare pentru medicină și pasiune pentru sănătatea pacienților!

×

Terapii practicate

Dr. Daniel
HUDICI

Medic Specialist Medicină Sportivă și Medicină Hiperbară