Electroterapia

electroterapie

Electroterapia

electroterapia

Electroterapia

Electroterapia ste o tehnică terapeutică non-invazivă și sigură ce utilizează curentul electric pentru a trata diverse afecțiuni medicale și pentru a ameliora simptomele durerii și inflamației. Acest tip de fizioterapie se bazează pe utilizarea unor aparate speciale care livrează cu precizie impulsuri electrice controlate către țesuturile afectate, stimulând astfel procesele de vindecare naturale ale organismului.

electroterapia bucuresti

Cum funcționează electroterapia?

În timpul ședinței de electroterapie, pacientul este expus la curentul electric controlat care poate avea diferite forme de undă și frecvențe, în funcție de afecțiunea tratată și de obiectivele terapeutice. Curentul electric pătrunde în țesuturile afectate, stimulând nervii și fibra musculară, ceea ce duce la:

Electroterapia poate oferi o eliminarea rapidă a durerii, o ameliorare a simptomelor, accelerând astfel procesul de recuperare.

Electroterapia poate fi folosită în cazul:

La SwissMed Clinic, utilizarea electroterapiei este realizată de către personal medical calificat, specializat în reabilitare. Medicii și fizioterapeuții evaluează starea pacientului și aleg parametrii corecți pentru tratamentul de electroterapie, pentru a obține cele mai bune rezultate terapeutice și pentru a minimiza riscurile potențiale.

Prețuri

Solicită o programare prin e-mail