Infiltratii Intra-Articulare

infiltratii intra-articulare

Infiltratii Intra-Articulare

infiltratii intra-articulare

Infiltratii intra-articulare

Infiltratii intra-articulare – proceduri minim invazive utilizate în scop terapeutic pentru reducerea durerii și ameliorarea afecțiunilor articulare. Aceste proceduri implică injectarea unor substanțe medicamentoase, cum ar fi corticosteroizii sau acidul hialuronic, direct în articulația afectată, care pot contribui la o îmbunătățire a mobilității pacientului pentru o durată de până la 6 luni. 

Beneficii infiltratii intra-articulare:

Afecțiuni tratate prin infiltratii intra-articulare:

La SwissMed Clinic, folosim cele mai bune substanțe, utilizate și în marile clinici de referință ale lumii, tocmai pentru ca tu să te poți bucura de mișcări fără durere.

CINGAL® este o injecție, administrată de medicul specialist în cadrul unei singure vizite. Oferă o acțiune rapidă și o ameliorare a durerii de lungă durată. Cingal are în componența sa acid hialuronic și corticosteroid. 

Corticosteroidul reduce inflamația din articulație, oferind o ameliorare rapidă a durerii chiar în câteva zile de la injectare, în timp ce componenta de acid hialuronic acționează, în paralel, pentru a oferi o ameliorare a durerii de lungă durată, de până la 6 luni. 

Infiltrația intra-articulară CINGAL® (produs de Anika Therapeutics, în S.U.A.) este un tratament revoluționar, aprobat și brevetat.

Contraindicații:

Este important ca infiltratiile intra-articulare să fie efectuate de către un medic specializat. În urma unui consult de specialitate se stabilește nivelul afecțiunii și se alege produsul potrivit pentru pacient. Infiltrațiile intra-articulare sunt o modalitate rapidă și eficientă prin care se poate obține o ameliorare a durerilor provocate de diferite afecțiuni la nivelul articulațiilor. 

Solicită o programare prin e-mail