Fizioterapie

Fizioterapie

Fizioterapie la SwissMED Clinic

Fizioterapie – înseamnă vindecare și recuperare cu ajutorul mișcării și terapiei fizice. Are un rol crucial în gestionarea afecțiunilor musculo-scheletice, neurologice și respiratorii.
La SwissMed Clinic, avem o echipă dedicată de profesioniști în domeniul fizioterapiei. Abordarea este una personalizată și folosim tehnici, modalități specifice și aparatură de ultimă generație pentru ca beneficiile medicale să fie semnificative: să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea. 

fizioterapie

Fizioterapie - Când este utilizată?

Vă oferim acces la cele mai bune opțiuni de tratament, indiferent dacă vă confruntați cu dureri cronice sau aveți nevoie de asistență în recuperarea după o intervenție chirurgicală. Suntem aici penrtru a vă asigura suportul și îngrijirea necesară pentru a vă ajuta să reveniți la activitățile cotidiene, fără dureri sau limitări ale mobilității.

fizioterapie bucuresti

Terapiile oferite la SwissMed Clinic

Contraindicații generale Fizioterapie

Echipa noastră medicală va crea un plan de tratament de fizioterapie bazat pe nevoile tale, în urma unei consultații. Acesta va include tipul de procedură necesar, numărul de ședinte și durata sedințelor individuale.

Prețuri Fizioterapie

Solicită o programare prin e-mail