Ozonoterapie

ozonoterapie

Ozonoterapie

Ozonoterapie - abordarea inovatoare pentru sănătate și vindecare

Fiecare organism are capacitatea de a se vindeca din interior când este ajutat. Este principiul care stă la baza ozonoterapiei. Atunci când apare o afecțiune înseamnă că la nivel celular există un deficit de oxigen. Terapia cu ozon presupune îmbogățirea sângelui cu un amestec de oxigen și ozon medicinal.

Ozonul (O3) este o formă activă a oxigenului care are proprietăți antimicrobiene, antivirale și antioxidante. Atunci când este administrat în organism, ozonul stimulează circulația sangvină, sistemul imunitar și procesele regenerative având, astfel, efecte benefice pentru sănătate.

La SwissMed Clinic, toate tratamentele cu ozon sunt realizate conform protocoalelor internaționale, de către medici specializați în ozonoterapie, cu experiență solidă, astfel încât sunt excluse toate posibilitățile de erori.

ozonoterapie bucuresti

Afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul ozonoterapiei

ozonoterapie medicina regenerativa

Beneficii ozonoterapie

Ozonoterapia are efecte nebănuite, dar demonstrate, și atunci când vorbim de încetinirea procesului de îmbătrânire. Tratamentul este folosit cu succes în:

Atunci când terapia este realizată conform standardelor medicale este sigură și fără efecte secundare majore. De altfel, principalul efect advers este ”efectul Herxheimer”.  Ce înseamnă? În organism are loc o reacție de detoxifiere puternică și simptomele sunt cele asemănătoare gripei. Dispar în momentul în care organismul este detoxifiat complet.

Contraindicații ozonoterapie

Pentru a beneficia de avantajele ozonoterapiei și pentru a primi un plan de tratament personalizat, este recomandat să căutați un specialist în ozonoterapie cu experiență și calificări adecvate.

Prețuri ozonoterapie

Programează-te acum pentru consult

Medic specializat în Ozonoterapie și Oxigenoterapie & Director Medical SwissMED Clinic

×

Solicită o programare prin e-mail