Miscare pasiva-continua

miscare pasiva continua artromot

Miscare pasiva-continua

miscare pasiva continua artromot

Mișcarea Continuă Pasivă (CPM): Recuperare rapidă și eficientă pentru articulații după intervenții chirurgicale

În urma intervențiilor chirurgicale la nivelul articulațiilor, mulți pacienți se confruntă cu dureri și dificultăți în mișcare. Aceste simptome pot duce la rigidizarea articulațiilor, afectând mobilitatea și calitatea vieții pacienților. Pentru a accelera procesul de recuperare și a obține rezultate vizibile într-un timp mai scurt, chirurgii ortopezi recomandă utilizarea Mișcării Continue Pasive (CPM) încă din primele zile după intervenția chirurgicală.

Când este indicată terapia pasivă continuă

La SwissMed Clinic, folosim pentru terapia continuă pasivă dispozitivele ARTROMOT® pentru ca pacienții să beneficieze de o recuperare rapidă și eficientă.

Gama ARTROMOT® oferă o soluție completă pentru recuperarea articulațiilor după intervenții chirurgicale. De la mână și încheietură, umăr și braț, cot, genunchi și șold, până la gleznă, aceste aparate inovatoare permit pacienților să recâștige mobilitatea nedureroasă a articulațiilor într-un stadiu timpuriu, promovând vindecarea și reducând durata terapiei.

Aparatele prin care se realizează Mișcarea Continuă Pasivă (CPM)

miscare pasiva continua artromot

ARTROMOT K1 – afecțiuni ale șoldului și genunchiului

miscare pasiva continua artromot 2

ARTROMOT SP3 – afecțiunile gleznei

miscare pasiva continua artromot 3

ARTROMOT S3 – afecțiunile umărului

miscare pasiva continua artromot 4

ARTROMOT E2 – afecțiunile cotului și brațului

ARTROMOT H – afecțiunile pumnului

ARTROMOT F – afecțiunile degetelor mâinii

Pe durata terapiei, pacientul stă relaxat, într-o poziție confortabilă, iar ARTROMOT® CPM efectuează constant și eficient toate mișcările necesare vindecării. Unghiul și viteza utilizate sunt determinate de medicul tău și de kinetoterapeut.

Beneficiile folosirii aparatelor ARTROMOT

Contraindicații generale

La SwissMed Clinic, programul de recuperare este unul personalizat și este stabilit de către echipa medicală în urma unei consultații amănunțite.

Prețuri

Solicită o programare prin e-mail