Hidrokinetoterapie

hidrokinetoterapie

Hidrokinetoterapie

Hidrokinetoterapie

Hidrokinetoterapie – denumită și gimnastica în apă, este una dintre cele mai eficiente metode de recuperare medicală. Presiunea apei susține corpul și reduce stresul asupra articulațiilor, ligamentelor și tendoanelor, ceea ce face exercițiile mai ușoare și mai puțin dureroase. Astfel, Hidrokinetoterapia poate fi practicată de mai multe categorii de pacienți, de la copii și până la vârstnici.

Care sunt avantajele dacă apelezi la SwissMed Clinic pentru hidrokinetoterapie?

Vei găsi un mediu modern, cu aparatură de ultimă generație, și o echipă de specialiști cu pregătire la cel mai înalt nivel. Bazinul nostru, HYDRO PHYSIO, reprezintă o modalitate inovatoare și eficientă de recuperare și reabilitare într-un mediu acvatic. 

Cu beneficiile sale unice, cum ar fi reducerea impactului, creșterea forței și rezistenței, îmbunătățirea mobilității și alinarea durerii, terapia HYDRO PHYSIO oferă o abordare holistică și eficientă pentru recuperarea funcțională și îmbunătățirea calității vieții. 

Poți lucra la nivelul tău de confort, iar mersul pe banda de alergare subacvatică ajută la reducerea durerii, elimină frica de cădere sau de rănire.

Afecțiuni tratate cu ajutorul hidrokinetoterapiei

hidrokinetoterapie bucuresti

Avantajele hidrokinetoterapiei

hidrokinetoterapie recuperare medicala

Hidrokinetoterapie - HYDRO PHYSIO pentru sportivii de performanță

Pe lângă afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul HYDRO PHYSIO, sportivii de performanță pot beneficia de antrenamente serioase. De altfel, sistemul a fost creat la solicitarea terapeuților sportivi.

Contraindicații generale

La SwissMed Clinic, Hidrokinetoterapia se realizează în urma unei consultații inițiale riguroase realizată de către un medic specializat în recuperare. Apoi, în timpul fiecărei ședințe de tratament, pacientul este monitorizat de un kinetoterapeut. 

Fiecare vizită este documentată cu un sistem electronic specializat de evidență medicală pentru a ajuta la urmărirea progresului. Evaluarea este realizată după finalizarea protocolului de tratament.

Prețuri

Solicită o programare prin e-mail