Elongații Coloană Vertebrală

elongatii coloana vertebrala

Elongații Coloană Vertebrală

terapie decompresie spinala

Terapie Decompresie Spinala

Terapie decompresie spinala – este o modalitate non-invazivă și eficientă de tratare a afecțiunilor coloanei vertebrale, precum: hernia de disc, stenoza spinală sau sciatica.

Cu toții am avut dureri la nivelul gâtului sau al spatelui de-a lungul vieții. Dar, dacă durerile radiază în braț, umăr sau picior, atunci este posibil să avem unul sau mai multe discuri spinale afectate și nervul să fie comprimat. Decompresia coloanei vertebrale ajută la ameliorarea presiunii din nervul care cauzează durerea. 

În timpul ședinței de elongație vertebrală se obține o distanțare a fiecărei vertebre, cu aproximativ 2,5 mm facilitând repoziționarea corectă a segmentului tratat.

La SwissMed Clinic, avem cea mai nouă tehnologie de elongații: masa Triton 6M de la Chattanooga, USA, iar procedurile sunt efectuate într-un departament special dedicat afecțiunilor coloanei vertebrale și neurochirurgicale.

terapie decompresie spinala Bucuresti

Afecțiuni care pot fi tratate prin terapia decompresie spinală

elongatii coloana

Beneficiile terapiei de decompresie spinală

elongatii coloana Bucuresti

Contraindicații

La SwissMed Clinic, terapia de decompresie spinală este realizată de către un specialist calificat și experimentat, cu respectarea strictă a protocoalelor și care poate evalua cazul individual, astfel încât să poată oferi tratamentul adecvat și sigur.

Prețuri

Solicită o programare prin e-mail