Cariere

Block
Te așteptăm în echipa SwissMED!
Construim viitorul împreună
Echipă unită
Credem în puterea colaborării, pentru a oferi cele mai bune soluții terapeutice.
Excelență în îngrijire
Punem întotdeauna pacientul pe primul loc. Oferim cele mai avansate și eficiente soluții terapeutice.
Inovație în medicină
Suntem la zi cu cele mai recente tehnologii pentru cele mai bune rezultate.
Programe personalizate
Fiecare pacient primește îngrijire personalizată și atenție specială în procesul de vindecare.

Suntem Primul Centru de Excelență în Medicina Regenerativă pentru Recuperarea Medicală și Recuperarea Sportivă. Echipa SwissMED este alcătuită din specialiști pasionați și dedicați care lucrează împreună pentru a oferi planuri de tratament personalizate și cele mai bune soluții de îngrijire pentru pacienții noștri.

infiltratii intra-articulare
Despre noi

Angajamentul nostru pentru inovație și excelență ne definește

Suntem pionierii Medicinei Regenerative în România datorită faptului că utilizăm echipamente de ultimă generație și proceduri inovatoare. Cu ajutorul acestora stimulăm procesele naturale de refacere și regenerare ale organismului. Eficiența lor este dovedită și demonstrată printr-o multitudine de studii științifice. Credem în puterea vindecării și în îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri prin medicina regenerativă și recuperarea medicală de înaltă calitate.

Cultura noastră

Medicină elvețiană personalizată

În cadrul clinicii SwissMED punem accentul pe colaborare, profesionalism, empatie și excelență în îngrijirea pacienților. Încurajăm și ne implicăm activ în inovația, creativitatea și dezvoltarea profesională a fiecărui membru al echipei. Respectăm și apreciem fiecare coleg pentru contribuiția sa unică la misiunea comună a echipei care constă în îmbunătățirea semnificativă a vieților pacienților noștri. Suntem dedicați să creăm un mediu de lucru plăcut și sigur, oferind oportunități de creștere și dezvoltare profesională pentru toți membrii echipei.

Oportunități de carieră

Te așteptăm să faci parte dintr-o comunitate dedicată sănătății

Suntem constant în căutarea unor profesioniști motivați și dedicați, care doresc să contribuie activ la misiunea noastră de a oferi cele mai bune și inovatoare soluții de îngrijire pentru pacienții noștri. Împreună lucrăm pentru a construi un viitor mai sănătos și mai promițător pentru toți cei pe care îi susținem în procesul de vindecare.

Descoperă joburile disponibile

Recepționeră
Asistent medical
Medic Dermatolog
Medic Chirurgie Plastică
Medic Neurolog
Medic Cardiolog