Terapia Yumeiho

Terapia Yumeiho

Terapia Yumeiho - vindecarea și echilibrarea corpului

Terapia japoneză Yumeiho se concentrează pe importanța pelvisului ca centrul și fundația scheletului corpului uman. Orice asimetrie a poziției pelvine poate fi începutul multor afecțiuni. Principalul scop al terapiei: corectarea pelvisului, ajustarea coloanei vertebrale, mobilizarea forțelor naturale ale organismului și eliminarea cauzei stării patologice.

Terapia Yumeiho durează în jur de 60 de minute și implică utilizarea a aproximativ 100 de tehnici diferite. Terapeutul folosește masaj prin compresie și frământare, precum și mobilizarea articulațiilor fără a provoca durere. Aceste tehnici au multiple beneficii asupra corpului.

Ce afecțiuni pot fi tratate prin terapia Yumeiho?

Terapia îmbină procedee tradiționale japoneze de masaj terapeutic, stretching, presopunctură, gimnastică mio-articulară pasivă și manipulări osteo-articulare și este realizată direct pe podea. Terapia Yumeiho nu se concentrează doar pe tratarea simptomelor, ci vizează abordarea cauzei profunde a afecțiunilor.

La SwissMed Clinic, terapia este efectuată de către un terapeut calificat și experimentat. Înainte de începerea terapiei, pacientul este consultat de către echipa formată din medic și terapeut.

Contraindicații

Prețuri

Solicită o programare prin e-mail