Huber 360 Evolution: soluția revoluționară pentru recăpătarea sănătății

Huber 360 Evolution este un echipament inovator care aduce multiple beneficii în domeniul tratamentului și îngrijirii sănătății. Combinația sa unică de tehnologie avansată și design ergonomic îl face un instrument versatil și eficient în îmbunătățirea funcționării sistemului musculo-scheletic. De la tratarea unor afecțiuni specifice până la îmbunătățirea performanței sportive, Huber 360 Evolution asigură, practic, evaluarea, tratamentul și antrenamentul pacientului.

Contact

Ia legătura cu noi

  Beneficiile Terapiei Huber 360 Evolution

  Poate fi folosit pentru a trata 90% din patologiile comune, iar evaluarea progresului pacientului este realizată cu ajutorul celor 7 teste de referință și rapoarte personalizate.

  Cele 7 teste de referință pentru evaluarea integrată a pacientului:

  Pentru ce folosim HUBER 360 Evolution

  Afecțiuni tratate cu HUBER 360 Evolution

  Studiile arată că, după 10 sesiuni ușoare de antrenament, pacienții cu screloză multiplă și-au îmbunătățit viteza de mers.

  Contraindicații generale

  Deși Huber 360 Evolution oferă numeroase beneficii pentru sănătate, există și anumite situații în care utilizarea sa poate fi contraindicată:

  Beneficiile Huber 360 Evolution cuprind: îmbunătățirea forței musculare, recuperarea mobilității, îmbunătățirea posturii și coordonării, stimularea sistemului circulator și limfatic, precum și îmbunătățirea funcției respiratorii.

  Cu toate acestea, este important să se respecte indicațiile și contraindicațiile pentru a asigura utilizarea corectă și în condiții de siguranță a dispozitivului. Înainte de a începe orice program de tratament sau terapie, recomandăm consultarea unui medic specialist pentru a evalua nevoile individuale și pentru a obține sfaturi personalizate privind utilizarea HUBER 360 Evolution.

  Prețuri

  Programează-te acum pentru consult

  Medic Primar Medicină Fizică Și Reabilitare

  ×

  Medic specializat în Ozonoterapie și Oxigenoterapie

  ×

  Medic Medicină Sportivă și Medicină Hiperbară

  ×