Reumatologie

Reumatologie

Ai dureri articulare și te miști din ce în ce mai greu? Sigur ai nevoie de un consult reumatologic. Această specialitate medicală se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic, inclusiv a bolilor reumatice și a tulburărilor autoimune.

La SwissMed Clinic, reumatologia joacă un rol crucial în îngrijirea pacienților pentru că ne axăm pe o abordare holistă și integrată. Există o colaborare strânsă între specialiștii în medicină regenerativă, recuperare și reumatologie pentru a oferi vindecarea în cazul acestor afecțiuni.

Reumatologia se ocupă de diagnosticarea și tratarea următoarelor afecțiuni:

Echipa noastră medicală colaborează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate. Ne asigurăm că pacienții noștri primesc îngrijire comprehensivă și susținere pe tot parcursul terapeutic, până la vindecare.

Indiferent dacă ai nevoie de un diagnostic precis, gestionarea durerii cronice sau tratamentul bolilor reumatice, suntem aici pentru a îți oferi servicii medicale de înaltă calitate, realizate de către medici cu expertiză internațională.

Prețuri

Programează-te acum pentru consult

Medic Primar Reumatologie

×

Solicită o programare prin e-mail