Dragoș
CRISTEA

Dragoș Cristea – kinetoterapeut dedicat sănătății și recuperării tale. Cu o experiență solidă de 7 ani în kinetoterapie, recuperare medicală și sportivă, el este aici pentru a fi aliatul tău în atingerea obiectivelor de sănătate și bunăstare.

Cu un simț pronunțat al abordării personalizate, Dragoș este maestrul din spatele planurilor de tratament care transformă funcțiile fizice, flexibilitatea, forța musculară, coordonarea și echilibrul pacientului.

Dragoș lucrează cu pacienți de toate vârstele, abordând o gamă variată de afecțiuni. De la leziuni sportive la accidente vasculare cerebrale, afecțiuni neurologice sau ale coloanei vertebrale. Aplică cunoștințele și experiența sa pentru a ajuta pacienții să-și recâștige mobilitatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Însă rolul său nu se oprește aici. Dragoș este, de asemenea, o sursă de sprijin pentru cei care își doresc să-și îmbunătățească performanța sportivă sau să-și mențină un stil de viață sănătos. El crede cu tărie că sănătatea și performanța se pot completa armonios.

Specializări

Dragoș CRISTEA

Dragoș
CRISTEA

Kinetoterapeut & Osteopat