Andreia
COJANU

Andreia Cojanu – fiziokinetoterapeut pasionat și dedicat, cu o abilitate deosebită în recuperarea și îmbunătățirea sănătății. Este licențiată a Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța, specializarea” Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală”, iar în prezent este masterandă a aceleași facultăți, urmând specializarea Managementul Institutiilor si al Serviciilor Medicale si Farmaceutice.

Cu experiență în recuperarea persoanelor cu traumatisme sau afecțiuni care limitează activitățile zilnice, Andreia Cojanu este aici pentru a fi sprijinul tău în călătoria către sănătate. De asemenea, Andreea este expert în aplicarea drenajului limfatic manual.

Andreia aplică terapii preventive, de tratament și recuperare pentru problemele de sănătate legate de sistemul musculo-scheletic. Utilizează o varietate de tehnici și tehnologii pentru a ajuta pacienții să-și îmbunătățească mobilitatea, să câștige în forță musculară, să devină mai flexibili și să-și reducă durerea. Andreia este pasionată de tehnologiile de ultimă generație folosite în patologie, cât și în îngrijirea corporală și estetică funcțională.

Cu atenție la detaliu și empatie, Andreia lucrează pentru a dezvolta planuri de tratament care să se potrivească nevoilor și obiectivelor fiecărui pacient. Sănătatea nu se limitează la eliminarea durerii și restabilirea funcționalității. Sănătatea înseamnă să îți recâștigi independența, să îmbunătățești calitatea vieții și să îți atingi potențialul maxim.

Andreia COJANU

Andreia
COJANU

Fiziokinetoterapeut