Tehnologia avansată în imagistică medicală

Radiografia este o metodă rapidă și nedureroasă de investigație care utilizează razele X pentru captarea de imaginiale structurilor interne ale corpului, în special ale oaselor. Este printre cele mai frecvent utilizate și accesibile tehnici de investigație imagistică. Însă, pentru a obține imagini clare și precise, este necesară utilizarea unor echipamente moderne și performante. 

Radiografia întregului picior la SwissMed Clinic

Aparatura noastră de vârf în domeniul radilogiei permite realizarea de imagini extrem de detaliate, asigurând o diagnosticare precisă și tratamente personalizate. Unul dintre avantajele majore pe care le oferim  este capacitatea de a efectua radiografii complete ale întregului picior – Ortholeg, furnizând astfel informații cuprinzătoare despre structurile anatomice  și posibilele afecțiuni. De asemenea, pot fi realizate radiografii de coloană vertebrală 2 sau 3 regiuni, iar aparatul poate uni mai multe imagini, astfel încât să rezulte o imagine unitară. Sistemul XR 6000 GE Healthcare dispune de algoritmi avansați de procesare a imaginii și poate detecta cele mai mici detalii și variații în structura anatomică. Astfel, medicii pot analiza cu precizie și acuratețe afecțiunile pacienților și pot stabili un diagnostic corect.

 

Investigații radiologie realizate la SwissMed Clinic:

Chiar dacă nivelul de iradiere este unul extrem de mic, efectuarea de radiografii nu este recomandată în timpul primelor trei luni de sarcină, deoarece există un risc, teoretic mic, pentru dezvoltarea embrionară. În funcție de caz, medicul va evalua beneficiile și riscurile pentru a decide dacă radiografia este necesară.

×