Recuperarea ortopedică și post-traumatică

Despre recuperarea ortopedică și post-traumatică

Recuperarea ortopedică și post-traumatică se referă la procesul de tratament și reabilitare destinat pacienților cu afecțiuni ortopedice, precum fracturi, leziuni articulare, luxații, entorse sau după intervenții chirurgicale ortopedice.

De asemenea, este adresată pacienților care au trecut prin evenimente traumatice, cum ar fi accidente sau căderi, care au dus la leziuni grave.

Echipa noastră de medici, terapeuți fizici și kinetoterapeuți lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a crea planuri personalizate de recuperare. Fiecare plan este adaptat în funcție de tipul și gravitatea afecțiunii, vârsta și nivelul de activitate al pacientului și obiectivele individuale ale acestuia.

Terapii avansate și aparatură modernă

Avem acces la terapii inovatoare și aparatură de ultimă generație, pentru a asigura tratamente eficiente și progrese semnificative în recuperare. De la terapia manuală și exercițiile terapeutice specifice, până la tehnici moderne precum laserterapia sau terapia prin unde de șoc, oferim o gamă completă de opțiuni terapeutice pentru a sprijini recuperarea pacienților noștri.

În timpul procesului de recuperare, echipa noastră dedicată se concentrează nu doar pe restabilirea funcției fizice, ci și pe îmbunătățirea calității vieții pacienților. Ne dorim să te ajutăm să revii la activitățile zilnice și la activitățile preferate, pentru a-ți reda încrederea și independența.

Echipa medicală

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Medicină Sportivă și Medicină Hiperbară

×

Medic specializat în Ozonoterapie și Oxigenoterapie 

×

Medic Primar Medicină Fizică Și Reabilitare

×

Medic Primar Chirurg Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

×

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

×

Solicită o programare prin e-mail