Recuperarea Cardio-Pulmonară

Suntem aici pentru a te ajuta să treci cu bine prin procesul de recuperare după afecțiuni cardio- pulmonare sau intervenții chirurgicale.

Ce este recuperarea cardio-pulmonară?

Recuperarea cardio-pulmonară se referă la un program personalizat de reabilitare, conceput pentru a sprijini pacienții în recuperarea funcției cardiace și respiratorii după diverse afecțiuni sau proceduri medicale. Indiferent dacă ai suferit un atac de cord, o intervenție chirurgicală cardiacă sau ai o afecțiune respiratorie, programul nostru de recuperare te va ajuta să recâștigi încrederea și puterea pentru o viață sănătoasă.

Cum funcționează recuperarea cardio-pulmonară?

Programul nostru de recuperare cardio-pulmonară este condus de o echipă de profesioniști specializați în domeniul cardiologiei și pneumologiei, asistați de terapeuți fizici și kinetoterapeuți experimentați. Împreună vom crea un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor și capacităților tale specifice.

Beneficiile recuperării cardio-pulmonare

La SwissMed Clinic, investim constant în tehnologie medicală de ultimă generație. Astfel, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de cele mai inovatoare și precise metode de evaluare și tratament.

Terapiile pe care le oferim

Prețuri

Programează-te acum pentru consult

Medic Primar Medicină Fizică Și Reabilitare

×

Medic specializat în Ozonoterapie și Oxigenoterapie 

×

Solicită o programare prin e-mail