Dr. Mihaela
MARINESCU

Dr. Mihaela Marinescu are expertiză în evaluarea și gestionarea nevoilor complexe ale persoanelor de vârsta a treia, dar și în profilaxia fenomenelor degenerative asociate înaintării în vârstă la persoanele adulte începând cu vârsta de 40 ani.

Cu o diplomă interuniversitară în domeniul Cardiologiei Geriatrice obținută la Paris, Dr. Mihaela Marinescu este specializată în evaluarea și managementul factorilor de risc cardiovasculari la persoanele în vârstă, cum ar fi: diagnosticul și tratamentul hipertensiunii arteriale sau al dislipidemiei.

În același timp, dr. Marinescu pune un accent deosebit pe evaluarea, diagnosticarea și tratamentul tulburărilor de memorie la această categorie de vârstă, oferind în cadrul Clinicii SwissMed consultații pentru bolile de memorie, precum și consiliere pentru familiile care îngrijesc pacientul diagnosticat cu maladia Alzheimer sau alte tipuri de tulburări neurocognitive. Pentru persoanele adulte, Dr. Marinescu propune beneficiile medicinei anti-aging/slow aging, oferind consultații pentru eligibilitatea și tratamentul cu Gerovital H3, un aliat în încetinirea procesului de îmbătrânire – invenția Prof. Acad. Dr. Ana Aslan.

×

Formare profesională

Participări congrese, cursuri, conferințe, workshopuri

Activitatea de cercetare

Dr. Mihaela
MARINESCU

Medic Specialist
Geriatrie și Gerontologie