Cardiologie

Cardiologie la SwissMED Clinic

La SwissMED Clinic oferim o gamă completă de servicii pentru diagnosticarea, tratarea și recuperarea afecțiunilor cardiace. Oferim un program integrat de recuperare cardio-vasculară, conceput pentru a optimiza recuperarea și a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri.

Recuperarea cardio-vasculară este esențială pentru pacienții care au suferit intervenții chirurgicale cardiovasculare, infarct miocardic, angina pectorală, boala arterială periferică sau care se confruntă cu insuficiența cardiacă. Specialiștii SwissMed Clinic stabilesc un program personalizat care include: exerciții supravegheate de personal specializat, consiliere nutrițională și terapii inovatoare.

Medicina Regenerativă în Recuperarea Cardiologică

Un aspect inovator al programelor noastre de recuperare cardiologică este utilizarea medicinei regenerative. Această ramură a medicinei oferă soluții promițătoare pentru pacienții care se recuperează după evenimente cardiace majore sau intervenții chirurgicale.

Fiecare pacient beneficiază de un plan de recuperare personalizat, creat de echipa noastră de experți în cardiologie, recuperare medicală, medicină regenerativă și nutriție personalizată. Acest plan include:

Când este indicat să consulți medicul cardiolog?

Afecțiunile cardiovasculare pot avea simptome reduse în fazele incipente sau pot fi chiar asimptomatice. În cazul în care ai predispoziție genetică, simptome asociate afecțiunilor cardiovasculare sau ai un stil de viață care poate conduce la astfel de probleme de sănătate (alimentație, stres, fumat, alcool, etc.), este indicat să mergi la un consult.

Dacă te confrunți cu afecțiuni cardiovasculare și îți dorești să beneficiezi de servicii medicale de calitate și o recuperare medicală eficientă bazată pe un plan de tratament personalizat, programează-te acum la SwissMED Clinic!

MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG

×

Solicită o programare prin e-mail